Sunday, April 26, 2020

Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Σερρών: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ 
25-4-2020
          O Σύλλογος Γυναικών Σερρών της ΟΓΕ ενώνει τις δυνάμεις του με τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα στις 28 Απρίλη για να δυναμώσουν οι φωνές μας και μαχητικά να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της υγείας μας, των οικογενειών μας, αλλά και να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία.

          Όπως μαχητικά συμμετείχαμε στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών, της ΟΕΝΓΕ στις 7 Απρίλη και των εμποροϋπαλλήλων στα Σούπερ Μάρκετ στις 15 Απρίλη συνεχίζουμε   αναδεικνύοντας την αξία της κοινής μας δράσης με τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις αυτοαπασχολουμένων, τους αγροτικούς συλλόγους. Αυτήν την κοινή δράση δυναμώνουμε με τη συμμετοχή μας στις δραστηριότητες που ξεδιπλώνονται στις 28 Απρίλη σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή.
Διεκδικούμε τώρα την κατάργηση των μέτρων που πάρθηκαν με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαχείριση της κρίσης.
Δε συμβιβαζόμαστε με την “ευέλικτη” εργασία  που βάζει σε καραντίνα τα δικαιώματα των εργαζομένων
Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να μας βρει παροπλισμένες και απογοητευμένες
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει δυνατές και μαχητικές.
Παίρνουμε θέση  στο συλλογικό αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν, ΣΕΡΡΩΝ Μέλος της Ο.Γ.Ε.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.