Saturday, June 8, 2013

Αύξηση της πορνείας στην Ελλάδα κατά 1.500%!!!!Έρευνα ipen.gr.Μέρος Α

Του Χρήστου Φραντζανά ΠΗΓΗ ipen.gr 
n

Η πορνεία στην Ελλάδα, με αμέτρητους πλέον οίκους ανοχής χωρίς άδεια στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης , παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΕΚΚΕ σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη και το τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει αυξηθεί δραματικά τη διετία της κρίσης.
Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν αύξηση της πορνείας κατά 1.500% μέχρι τις αρχές του 2012. Η ανεργία, η φτώχεια, η περιθωριοποίηση είναι βασικές αιτίες που οδηγούν νέες γυναίκες και άντρες στην εκπόρνευση μόνο και μόνο για να επιβιώσουν.
PORNEIA 3
Γυναίκες που πρέπει να πληρώσουν τα φροντιστήρια και τα έξοδα των παιδιών τους .»Εγινα πόρνη ,μας λέει η 30χρονη Μαρία ,για να θρέψω το παιδί μου .Είμαι χωρισμένη και δουλειά δεν βρίσκω πουθενά «
PORNEIA2
Λίγο παρακάτω συναντάμε μια γυναικεία παρέα από Αφρικανές. Μας την » πέφτουν » .Αρνούμαστε ευγενικά και πιάνουμε συζήτηση.» Δεν υπάρχουν δουλειές ,πρέπει να επιβιώσουμε .Κάνουμε τα πάντα για 20 και 30 ευρώ»
Φεύγουμε και ………………
Όλη η έρευνα θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.