Friday, June 7, 2013

Εγκαινιάζεται σήμερα στο Πασαλιμάνι η 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία

Τα εγκαίνια της 3ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας, που θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, θα... πραγματοποιήσει σήμερα - Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Φωτογραφία για Εγκαινιάζεται στο Πασαλιμάνι η 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία


Κατά τη διάρκεια της 3ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας, θα λειτουργήσουν περίπτερα όπου θα αναδεικνύονται η παράδοση, ο πολιτισμός και η γεύση των τόπων καταγωγής από διάφορους συλλόγους, γόνοι των οποίων έχουν... ριζώσει και έχουν κάνει δεύτερη πατρίδα τους τον Πειραιά.

Με αυτόν τον τρόπο θα προβληθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα όμορφα στοιχεία της λαϊκής μας παράδοσης.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι «η Αμφικτυονία δεν είναι απλώς ένας θεσμός που καθιερώθηκε, αλλά ένα αντάμωμα του χθες της πόλης με το σήμερα και το αύριο». Εκτίμησε ότι οι φετινές εκδηλώσεις στο Πασαλιμάνι θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της πόλης και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου, στις 21 Σεπτεμβρίου 2013.
Tromaktiko
ΠΗΓΗ inews.gr , political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.