Monday, June 10, 2013

Στη Σιβηρία μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Tour Operator της Ρωσίας (ATOR) ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

Στην Περιφέρεια του Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας μετέβησαν μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Tour Operator της Ρωσίας (ATOR) ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο πρόεδρος της Εν. Ξεν. Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε  από τον Σύνδεσμο ATOR

Ο Περιφερειάρχης στην εκδήλωση αυτή θα προβάλει τα νησιά της Περιφέρειάς μας ενώ θα έχει την δυνατότητα να συναντήσει τον κυβερνήτη της περιφέρειας του Νοβοσιμπίρσκ Vasiliy Alekseevich Yurchenko όπου θα συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο περιφερειών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Νοβοσιμπίρσκ το κέντρο της Σιβηρίας με συνολική πληθυσμιακή δυναμικότητας 15 εκατ. ατόμων παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό και οικονομικό ενδιαφέρον καθώς η περιοχή αυτή είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και χαρακτηρίζεται από μια διευρυμένη αστική τάξη και ιδιαίτερα πλούσια σε πλουτοπαραγωγικές πηγές. Σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον των Ρώσων της Σιβηρίας για την Ελλάδα και την αγάπη τους για τον ελληνικό πολιτισμό η παρουσία του Περιφερειάρχη στη Ρωσία θα διευρύνει τις δυνατότητες συνεργασίας σε πολλά επίπεδα. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.