Saturday, June 8, 2013

Έναρξη των εκδηλώσεων του Λυκαβηττού με τη Σόνια Θεοδωρίδου

Έναρξη των εκδηλώσεων του Λυκαβηττού με τη Σόνια Θεοδωρίδου και τη φιλανθρωπική συναυλία της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ(επιστημονική μαστολογική εταιρεία Ίαση-Στήριξη) 

Η αυλαία των μουσικών εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι στο Λυκαβηττό άνοιξε με τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία έκανε ένα ταξίδι στο ελληνικό και παγκόσμιο τραγούδι ερμηνεύοντας Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Μικρούτσικο και Ξαρχάκο αλλά και Πουτσίνι και Λούτσιο Ντάλα.

Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο, στηρίζοντας την προσπάθεια της νεοσυσταθείσας Εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ που στόχο έχει την πλήρη στήριξη (ιατρική και οικονομική) απόρων γυναικών με καρκίνο του μαστού, δεν προσέφερε μόνο την φωνή της αλλά συμμετείχε και στην διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς η ίδια έστειλε την ευχή της στις γυναίκες υπογράφοντας 1000 σημαιάκια του Ε.Μ.Ε.Ι[Ε.Σ που μοιράστηκαν στο κοινό.

«Ήταν μία υπέροχη βραδιά και ήταν υπέροχη γιατί ήρθε όλος αυτός ο κόσμος που μας τίμησε. Δώσαμε την ψυχή μας γι' όλη τη διοργάνωση. Όχι μόνο για το τραγούδι αλλά για κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Σόνια Θεοδωρίδου που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό ιδιαίτερα όταν αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες το τραγούδι του Γιάννη Σπανού «Άνθρωποι Μονάχοι».

Ο χειρουργός Μαστού και πρόεδρος της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίαση-Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης αναφερόμενος στο έργο της εταιρείας που ιδρύθηκε το 2010 τόνισε μεταξύ άλλων: «η ομάδα μου και εγώ αποφασίσαμε ότι είναι ανεπίτρεπτο μια γυναίκα που έχει σοβαρό πρόβλημα να φεύγει από μια ομάδα θεραπείας επειδή δεν έχει χρήματα. Και δεν αφήσαμε να φύγει καμία, όλες τις περιθάλψαμε. Έχουμε ως σήμερα βοηθήσει πλήρως 24 γυναίκες και έχουμε εξετάσει σε όλη την Ελλάδα περίπου 1300 γυναίκες με έξοδα της εταιρείας".

Στη συναυλία συνέπραξαν η Orchestra Mobile με διευθυντή ορχήστρας τον Θεόδωρο Ορφανίδη και η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo» με διευθυντή ορχήστρας τον Aντονι Ιβάνοβ.

«Κάναμε το αυτονόητο και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και τίμησε τις γυναίκες που έχουν ανάγκη» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ


ΠΗΓΗ dou.gr , political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.