Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Ακριβή κρίνουν οι αμερικανοί bloggers την τιμή του νέου Xbox

Ακριβή κρίνουν οι Αμερικανοί bloggers την τιμή του νέου Xbox

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα κονσόλα ψυχαγωγίας Xbox τον προσεχή Νοέμβριο με τιμή στα 499 δολάρια για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και 499 ευρώ για τις ευρωπαϊκές αγορές, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εταιρεία.

Κάθε συσκευή περιλαμβάνει ένα οκτώ-core επεξεργαστή με 8 gigabytes λειτουργική μνήμη και 500GB σκληρό δίσκο, και έχει την ικανότητα να λειτουργεί μέσω ελέγχου φωνής.

Εκτός από την ανακοίνωση των τιμών (η οποία κρίνεται πολύ υψηλή, σύμφωνα με πολλούς bloggers), η Microsoft παρουσίασε επίσης μια σειρά από νέες εκδόσεις δημοφιλών παιχνιδιών κονσόλας όπως το Forza Motorsport, το Dead Rising 3, το Minecraft και το Halo.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Xbox θα εμφανιστεί και η συσκευή για το Playstation της Sony 4, σε τιμή που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί. Οι νέες κονσόλες της Microsoft και Sony κάνουν «ντεμπούτο» σε μια εποχή αυξημένου ανταγωνισμού καθώς απειλούνται από την άνοδο των casual gaming για smartphones και tablet υπολογιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.