Monday, June 10, 2013

Αποχωρεί ο Ν. Νανόπουλος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank


Αθήνα
Την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουνίου, που θα εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο λόγω λήξης θητείας του σημερινού, γνωστοποίησε ο Νικόλαος Νανόπουλος, με επιστολή του στα μέλη του ΔΣ της τράπεζας.

Ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την εκλογή του νέου ?ιοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Eurobank, αξιοποιώντας τα μοναδικά της προτερήματα και τις ικανότητες του προσωπικού της, θα μπορέσει, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για το τραπεζικό μας σύστημα, να χτίσει μια νέα πορεία επιτυχιών και κατακτήσεων.

Ο κ. Νανόπουλος από το 1990 έως το 1995 ασκούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Ευρωεπενδυτική Τράπεζα. Από το 1996, όταν η Ευρωεπενδυτική Τράπεζα μετονομάσθηκε σε Eurobank, ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της EFG Eurobank A.E, την οποία διατήρησε για 17 συνεχόμενα χρόνια.

10/06/2013
Πηγή: www.in.gr, e-forologia.gr , political-ethics-for-the-national-int.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.