Tuesday, July 16, 2013

Η UEFA αφαίρεσε από το πρόγραμμα το ματς της Ξάνθης

Από το πρόγραμμα του Europa!

Ο ΠΑΣ περιμένει CAS και η UEFA «αφαίρεσε» το ματς της Ξάνθης

Ο ΠΑΣ περιμένει CAS και η UEFA «αφαίρεσε» το ματς της Ξάνθης
Μια τροποποίηση στο πρόγραμμα του Europa League που έκανε την Δευτέρα (15/7) η UEFA, δημιουργεί υποψίες σύνδεσης με την απόφαση του CAS για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες περιμένουν με «κομμένη» την ανάσα την απόφαση του δικαστηρίου για την άδεια συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε τη Δευτέρα και η απόφαση αναμένεται άμεσα, μιας και την Πέμπτη αρχίζει ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League. Η πλευρά του ΠΑΣ υποστήριξε ότι έκανε ό,τι του ζητήθηκε τόσο από την UEFA, όσο και από την ΕΠΟ και πως ο αποκλεισμός αποτέλεσε έκπληξη.

Μάλιστα, από την ιστοσελίδα της UEFA έχει αφαιρεθεί το παιχνίδι της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ, καθώς και η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι αναγκασμένη να περιμένει την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Αν μάλιστα η έκδοση της απόφασης καθυστερήσει, δεν αποκλείεται να αναβληθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

Αυτή η αλλαγή ενδεχομένως να σημαίνει πολλά, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στο CAS.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΗΓΗ: sports.in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.