Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Τοποθέτηση Ιωάννη Χατζόπουλου για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Του Χρήστου Κατσαρού
Η τοποθέτηση του Προϊστάμενου Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, κ. Ιωάννη Χατζόπουλου, στην 7η τακτική συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2018, του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, αναφορικά με το θέμα της μεταρρύθμισης του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Τοποθέτηση Ιωάννη Χατζόπουλου για αλλαγή θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Τ. Αυτοδιοίκησης 7.5.18 https://youtu.be/OIjY97Y1e_E
ΘΕΜΑ 1  Θέσεις , απόψεις και παρατηρήσεις επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών : ¨Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας-Ενίσχυση της Συμμετοχής- Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ (Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1» -Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦοΔΣΑ –Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη , ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση –Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ¨.

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
ΤΗΛ: 6945488779

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.