Friday, July 6, 2018

Ο Γιώργος Μακαράς αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής των «λιονταριών»!


Σπουδαία ενίσχυση για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι:
Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει με χαρά και ιδιαίτερη τιμή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο Παλαίμαχο Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μακαρά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.


Ο Γιώργος ξεκίνησε την πλούσια επαγγελματική του καριέρα από τη Θύελλα Σερρών. Την περίοδο 1984-85 ήταν ένας από τους επικεφαλής αθλητές της Α.Ε. Σερρών που πέτυχε την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Την επόμενη χρονιά, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, «ο Σερραίος με το γλυκό σουτ» μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για έξι συνεχόμενα έτη έχοντας σπουδαίους συμπαίκτες όπως οι Σταυρόπουλος, Πρέλεβιτς, Κόρφας και Φασούλας, αλλά και αντιπάλους όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης στον Άρη. Στα χρόνια αυτά έπαιξε σε 3 τελικούς Κυπέλου Ελλάδας, ενώ το 1991 κέρδισε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, με «ηρωική» μάλιστα εμφάνιση στον ιστορικό τελικό της Γενεύης. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Περιστέρι και, πέντε χρόνια αργότερα, έκλεισε την καριέρα του  στον Αθηναϊκό σύλλογο ως αθλητής της Α1 μόλις στα 31 του. Παράλληλα, αγωνίστηκε ως διεθνής σε όλες τις Εθνικές Ομάδες της χώρας μας, έχοντας συνολικά 15 συμμετοχές με 7 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και σημαντικότερη αυτή με την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Προολυμπιακό Τουρνουά το 1988. 
Ο Γιώργος Μακαράς, εκτός από το ταλέντο και την προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση, ξεχώρισε επίσης για τον χαρακτήρα και το ήθος του ως άνθρωπος, γι’ αυτό και αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.
Για όλα τα παραπάνω, η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Πανσερραϊκού Κρι Κρι εμπιστεύεται στον Γιώργο τη νευραλγική θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας και τον καλωσορίζει στη μεγάλη «οικογένεια» των «λιονταριών».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.