Monday, July 29, 2019

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο της ΟΚΕ κ. Γιώργο Βερνίκο


Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (ΟΚΕ), κ. Γιώργο Βερνίκο. 


Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: 
«Είχα μεγάλη χαρά και τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της ΟΚΕ, τον κ. Γιώργο Βερνίκο, με τον οποίο με συνδέει μακρά φιλία πολλών ετών. Πήραμε τις πρώτες αποφάσεις για την ενδυνάμωση της συνεργασίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την ΟΚΕ και πιστεύω ότι βάλαμε σε έναν δρόμο ένα διάλογο που θα αποβεί επ' ωφελεία του ελληνικού λαού, διότι για να αναλαμβάνεις σωστές πολιτικές αποφάσεις πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συμβουλές. Και σε αυτό η ΟΚΕ μπορεί να παράσχει σημαντική βοήθεια σε εμένα». 

Από την πλευρά του ο κ. Βερνίκος δήλωσε: 
«Είχαμε τη χαρά και την τιμή ως ΟΚΕ να συναντηθούμε σήμερα με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Θεωρούμε σημαντική αυτή την επαφή διότι το Υπουργείο Ανάπτυξης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της χώρας, ιδίως στην ανάπτυξή της, και ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι η ΟΚΕ θα είναι δίπλα του ανά πάσα στιγμή. Μας ενδιαφέρουν τα νομοθετήματα, να μας αποστέλλονται εγκαίρως ώστε να μπορούμε να εκφράζουμε στον προβλεπόμενο χρόνο τη Γνώμη μας. Θέλουμε ο συνταγματικός θεσμός της ΟΚΕ να μπορεί να λειτουργήσει όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά. Στα πλαίσια αυτά, η σχέση μας με το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι κομβική». 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.