Thursday, July 25, 2019

Λευτέρης Αβραμάκης: «Είναι χρέος όλων μας να προστατέψουμε τη Δημοκρατία»


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, παρευρέθηκε στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον εορτασμό της επετείου της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. 
Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής τόνισε:


«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική προκειμένου όλοι οι Έλληνες να θυμούνται ότι η Δημοκρατία, η ελευθερία, τα ανθρώπινα και τα κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις δεν είναι δεδομένα. Κάποιοι αγωνίστηκαν, έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς σήμερα την ελευθερία και μια σειρά κατακτήσεων και δικαιωμάτων. Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, είναι χρέος όλων μας, στην καθημερινότητά μας, ανεξάρτητα από τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα και ασχολίες, να φροντίζουμε για την προάσπιση της Δημοκρατίας, την διεύρυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ελευθερίας και την περιφρούρηση των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων χωρίς διακρίσεις. Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι οι μεγαλύτερες κατακτήσεις του σύγχρονου πολιτισμού μας και οφείλουμε να τις προστατέψουμε από κάθε κίνδυνο».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.