Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Ιωάννης Γιάντσιος: Πότε έγινε αριστερός ο κ. Ιωαννίδης;


Ως πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υποψήφιων μου στους βουλευτικές εκλογές με το ΜεΡΑ25 και επικεφαλής της προσωρινής ομάδας ανυπακοής (ΟΑ) στο Νομό Σερρών, μετά από συζητήσεις μεταξύ μας δηλώνω/ουμε ότι, ο συνυποψήφιος μας κ. Ιωαννιδης, δεν εκφράζει ούτε εκπροσωπεί τις θέσεις και τις απόψεις του ΜεΡΑ25 στον Νομό Σερρών, διότι, μέχρι 2 μέρες πριν το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων εκπροσωπούσε την ΝΟΔΕ Σερρών (δηλαδή την ΝΔ) ως εκπρόσωπος πολιτισμού. Αναρωτιόμαστε πότε πρόλαβε και έγινε αριστερός!! Διότι το ΜεΡΑ25 είναι ένα αριστερό κόμμα! 


Αν δεν το γνωρίζει …. οι ιδεολογίες δεν γίνονται με κάποια επιφοίτηση (και μάλιστα εντός 2 ημερών!), αλλά με στάση ζωής, με κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες!!, με την ηθική συμπεριφορά μας κλπ. Στους κοινωνικούς πολιτικούς αγώνες πότε δεν συνυπήρξε μαζί μας, (κανείς μας δεν τον θυμάται) Ούτε βέβαια συμμετείχε σε κάποια διαδήλωση όπως ενάντια στους πλειστηριασμούς, στα  Χαράτσια, κατά των διοδίων κλπ. Συγκεκριμένα στους δικού μας κινηματικούς χώρους μας είναι παντελώς άγνωστος. Μάλλον ως μέλος της ΝΟΔΕ ή σε άλλους πολιτικούς χώρους, (όχι όμως στην αριστερά και τα κινήματα της), προσπαθούσε να αναδεχθεί στην πολιτική σκηνή!! Και καλώς έκανε. Αυτό δεν μας αφορά. Μας αφορά όμως το γεγονός ότι, κατέβηκε ως υποψήφιος με το ΜεΡΑ25 διότι το κόμμα δεν είχε «φίλτρα» αξιολόγησης των υποψηφίων, λόγω ότι ως νέο κόμμα δεν είχε μηχανισμούς, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και έλαβε την υποψηφιότητα. Τον κ. Ιωαννίδη δεν τον γνωρίζω/ουμε προσωπικά. Οι θέσεις αυτές είναι πολιτικές, όχι προσωπικές. Του ευχόμαστε να εκπληρώσει τις 
φιλοδοξίες του στον "φυσικό του χώρο" που υπηρέτησε την φιλελεύθερη Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ως μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών που ήταν. Εμείς κι εγώ προσωπικά, ρητά δηλώνουμε/νω πως δεν συνεργαζόμαστε μαζί του. Δεν μπορούμε να είμαστε συνοδοιπόροι του ή αυτός συνοδοιπόρος μαζί μας για ένα πολύ απλό λόγο. Δεν μας συνδέει πολιτικά, ιδεολογικά απολύτως τίποτα μαζί του. Ήμασταν συνυποψήφιοι και ούτε καν μας είπε καλημέρα! Τον ευχόμαστε καλή επιτυχία στις πολιτικές του βλέψεις στον χώρο της Δεξιάς ΝΔ, εκεί που εκφραζόταν πολιτικά και ένοιωθε άνετα ως εκπρόσωπος πολιτισμού της ΝΟΔΕ Σερρών.
Με τιμή
Σέρρες, 29-07-2019
Γιάντσιος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.