Sunday, July 28, 2019

Αγγελική Τριαρίδου: Ηλιοβασιλέματα


ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ...
Μετα την πρωινή ανάρτηση του Θανάση, η μέρα κύλησε μελαγχολικά. Σαν το σφυρί του χρόνου να έσπασε τη γυάλινη θάλασσα των παιδικών μας χρόνων και να χυθηκαν μέσα μας ποταμοί από δάκρυα. Έξι θάνατοι σε επτά χρόνια, μια σκηνή που οι πρωταγωνιστές της έφυγαν για πάντα, μια σκηνή παγωμένη στο χρόνο. Μέσα λοιπόν σ' αυτήν την μελαγχολία, ήρθαν οι φωτογραφίες των φίλων, στο μαγικό time-line του fb, με τον ήλιο να πέφτει στη θάλασσα από την Πάτμο και τη Μύκονο μέχρι τη Σίφνο και τη Χαλκιδική, για να μου επιβεβαιωσουν πόσο μικρές κουκίδες είμαστε μέσα στην αέναη ροή του χρόνου, πόσο φθαρτές υπάρξεις μέσα στον χωροχρόνο του σύμπαντος.


Και πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι, που μαζί τους μοιράστηκες στιγμές υπέροχες και αναμνήσεις μοναδικές και που στην μαγική εποχή του διαδικτύου αρκεί μια ανάρτηση για να τους νιώσεις κοντά σου και να δεις το ηλιοβασίλεμα μαζί τους. Με την Katerina στη μαγική αυλή του Λητώ στη Μύκονο, με την Μαρία στη Μακραφου, στη θάλασσα των παιδικών μας χρόνων, με τον Ιωσήφστην Πάτμο, με την Marianna μου στη Βουρβουρού, με την Popi στη Σίφνο. Με ταξιδέψατε απόψε φίλοι μου, στις πιο όμορφες θάλασσες της Ελλάδας. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. 





Αγγελική Τριαρίδου

💛 🧡

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.