Tuesday, July 30, 2019

Κατ. Νοτοπούλου: Ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Τουρισμού και η ΝΔ να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την ένοχη σιωπή τους


Δήλωση της βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης και τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, και η Νέα Δημοκρατία οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την ένοχη σιωπή τους και άρα την αποδοχή των απόψεων του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού και υμνητή της Χούντας, Κωνσταντίνου Λούλη.
Οφείλουν να καταλάβουν το λάθος τους άμεσα και να αποπέμψουν τον εκλεκτό τους από μια θέση, η οποία είναι κρίσιμη για τον τουρισμό και την εξωστρέφεια της χώρας.


Η τραγική επιλογή τους να βάλουν έναν θιασώτη της πιο σκοτεινής περιόδου της χώρας σε μια θέση που σχετίζεται με την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία, θα έχει δραματικές επιπτώσεις στον κινητήριο μοχλό της εθνικής μας οικονομίας, στον τουρισμό.
Γνωρίζουν άραγε πόσοι τουρίστες έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, επειδή είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας; Τι μήνυμα στέλνουν με την τοποθέτηση ενός φιλοχουντικού στη θέση του γενικού γραμματέα Τουρισμού;
Τη χαμένη ευθιξία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, τη βρήκε ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Χαράλαμπος Καρίμαλης, ο οποίος προς τιμήν του επέλεξε να παραιτηθεί παρά να αναγνωρίσει ως πολιτικό του προϊστάμενο έναν υβριστή της Δημοκρατίας.
Προφανώς, στους κ.κ. Μητσοτάκη και Θεοχάρη, η επιλογή του κ. Λούλη περιποιεί τιμή. Προς ποιον άραγε; Πάντως όχι στο τουριστικό προϊόν μας, το οποίο επηρεάζει αρνητικά.
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια «γραμμάτια» ξεχρεώνει με την επιλογή Λούλη η κυβέρνηση και προς ποιους.
Γνωρίζω όμως ότι δεν ξεχρεώνεις υποθηκεύοντας το μέλλον του τουρισμού, που κρατήσαμε όρθιο μέσα στην κρίση και αναπτύξαμε ως κυβέρνηση με ρυθμούς αξιοζήλευτους παγκοσμίως.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.