Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Καραμανλής: Όποιος δεν πληρώνει εισητήριο στο Μετρό πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας (vid)

Με αυστηρούς τόνους μίλησε ο Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, απευθυνόμενος σε όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο
Ο Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, αναφέρθηκε, με αρκετά σκληρή γλώσσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, κατά όσων χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς να πληρώνουν και να ακυρώνουν κανονικά εισιτήριο.
Αναφερόμενος, λοιπόν, στο φαινόμενο επιβίβασης στο Μετρό χωρίς την πληρωμή εισιτηρίου, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: «πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας, όποιος πολίτης μπαίνει στο Μετρό χωρίς εισιτήριο», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση του Υπουργείου να οργανώσει σχετική καμπάνια για τον περιορισμό του φαινομένου.
Σύμφωνα με τον ίδιο:


«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό».

K. Καραμανλής: "Απόβρασμα της κοινωνίας" όποιος μπαίνει τσάμπα στο μετρό https://youtu.be/LpFyMTTxjsk


ΠΗΓΗ: neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.