Wednesday, February 5, 2020

«Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Σιντικής: Καταγγελία για την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Την Παρασκευή  31/1/2020 πραγματοποιήθηκε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σιντικής, όπου για ακόμη μια φορά,  η εκπρόσωπος της Λαϊκής  Συσπείρωσης δέχθηκε επίθεση από  μέλος του δημοτικού συμβουλίου, όπου προέρχεται από την παράταξη του Δημάρχου.
Με αφορμή την ανάδειξη των προβλημάτων που έχουν οι αγροτοκτηνοτροφοι της περιοχής, και συγκεκριμένα στην περιοχή των παλαιών σφαγείων και του Χορτερού όπου η διέλευση ανθρώπων, ζώων και αγροτικών μηχανημάτων είναι απαγορευμένη λόγω παραποτάμων,  δέχθηκε φραστική επίθεση όπου σε καμία περίπτωση δεν συνάδει στο ύψος αλλά και στο κύρος του δημοτικού συμβουλίου.


Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες που μόνο στόχο έχουν να ανακόψουν την αναγκαιότητα και ανάδειξη όλων των προβλημάτων των κατοίκων στην περιοχή της Σιντικής, με βασικό στόχο και γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας  των συνδημοτών μας.
Καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους,  τους επικεφαλείς των παρατάξεων και όλο τον λαό της Σιντικής να καταδικάσουν τέτοιου είδους φαινόμενα, που από ότι φαίνεται,  από την στιγμή που η λαϊκή συσπείρωση  ανέδειξε δημοτικό σύμβουλο,  έχουν αυξηθεί .
Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής είναι αυτοί που «παράγουν», που με δυσκολία καταφέρνουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Πασχίζουν για να μείνουν στον τόπο τους δουλεύοντας εντατικά νύχτα - μέρα. Πληρώνουν φόρους, δημοτικά τέλη. Τους αξίζει σεβασμός και διάθεση για να βρεθεί  λύση στα χρόνια προβλήματα των αγροτικών δρόμων και γεφυριών.
Αξίζει σεβασμός και σ’ αυτούς που μοχθούν αλλά και στην εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης που υπερασπίζεται τα δίκια τους και είναι η φωνή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως προεκλογικά τους είχε υποσχεθεί. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο αλλά στο τέλος όλοι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα αποδεχτούν ότι κάποτε ωριμάζουν οι συνθήκες και οι συσχετισμοί αλλάζουν. Αν η αλλαγή βγαίνει εις βάρος τους η εξέλιξη της ιστορίας δεν πρόκειται να τους λυπηθεί. Τουλάχιστον να φροντίσουν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους. Και απέναντι στην Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και απέναντι στους συντοπίτες τους.






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.