Thursday, February 20, 2020

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Μεγάλη ανταπόκριση στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους είχε το κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/2/2020 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. Από νωρίς συγκεντρώθηκε ο κόσμος. Χαιρετισμό απηύθυναν οι φορείς που συμμετείχαν. Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών, (ΕΝΙΝΣ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΒΕ, Ο Σύλλογος Γυναικών Σερρών (ΟΓΕ). Συμμετείχαν ακόμη το Σωματείο Μετάλλου, η Επιτροπή Αγώνα Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, η Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού, Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών ΔΙΠΑΕ, ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών


 Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιοούχων ΙΚΑ Γιώργος Φιλιούσης τόνισε την συνέχεια του νόμου Βρούτση (Ν. Δ.) που συζητιέται τώρα στη βουλή με τον νόμο Κατρούνγαλου του ΣΥΡΙΖΑ όχι προς το συμφέρον των εργαζόμενων όπως ισχυρίζονται αλλά στο χειρότερο με περισσότερες περικοπές. 
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που κατέληξε έξω από το Εργατικό Κέντρο Σερρών που η διοίκησή του κράτησε απεργοσπαστική θέση. Εκεί κυριάρχησαν τα συνθήματα «Σωματεία ταξικά όχι εργοδοτικά», Σωματεία εργατών όχι των εργοδοτών» στέλνοντας σαφές μήνυμα στα γραφειοκρατικά διοικητικά συμβούλια του Εργατικού Κέντρου.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση και πορεία:



















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.