Thursday, February 20, 2020

Λευτέρης Αβραμάκης: «Θερμά συγχαρητήρια στην βιομηχανία Κρι Κρι για την βράβευση της στον τομέα των εργασιακών συνθηκών»


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, με αφορμή την βράβευση της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας κρι κρι, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” στην κατηγορία «Ανθρώπινο Δυναμικό και εταιρική κουλτούρα», δήλωσε:


«Είμαστε όλοι περήφανοι για την σερραϊκή βιομηχανία κρι κρι. Αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και εξωστρέφεια για τις ελληνικές βιομηχανίες οι οποίες στηρίζουν τη λειτουργία τους στον σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων και των εργαζομένων. Η κρι κρι  μπορεί και πρέπει να είναι ένα από τα καλά υποδείγματα ανασυγκρότησης της χώρας και του Νομού Σερρών. Στηρίζεται στους Σερραίους και του Έλληνες παραγωγούς, σέβεται και στηρίζει τους εργαζόμενους σε ότι χρειάζονται, παράγει στην Ελλάδα και πουλάει σε όλο τον κόσμο. Ούτε μειώσεις μισθών χρειάζονται ούτε καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων για να είναι μια εταιρία πετυχημένη και να αναπτύσσεται διαρκώς. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, Παναγιώτη Τσινάβο, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι είναι περήφανος για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας του γνωρίζοντας ότι χωρίς αυτούς η κρι κρι δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα. Μια εταιρία που η ίδια φροντίζει ανελλιπώς για την επιμόρφωση, την εκπαίδευση και την δια βίου εξέλιξη των εργαζομένων της, βελτιώνοντας κάθε χρόνο την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά της». 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.