Monday, February 24, 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ



Το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα στον Σερραϊκό τύπο και τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το έργο «Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου Σερρών» ως έργο των Σερραίων Υπουργών – Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θυμίζουμε ότι είχε εγκριθεί η ένταξη του αναφερόμενου έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 1.740.000  ευρώ από τον προηγούμενο Μάιο με την 51913/15-5-19 απόφαση του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, του τότε Υφυπουργού κ. Στάθη Γιαννακίδη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


  Οι κτιριακές ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου είναι υπαρκτές  και ορθά η νέα κυβέρνηση συνεχίζει  ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει τα προηγούμενη τετραετία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί λόγω εκλογών.  Η Δημοτική αρχή του Δήμου Εμμ. Παπά ( η ίδια ήταν και πριν) γνωρίζει ότι το έργο δεν προέκυψε από παρθενογένεση και καλό είναι να μνημονεύονται οι ενέργειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να γνωρίζει ο Σερραϊκός λαός όλη την αλήθεια και όχι τη μισή.
Καλό θα ήταν να δει η Νέα Δημοκρατία γιατί καθυστερεί το εγκεκριμένο έργο του νέου Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον εκλεκτό της κ. Τζιτζικώστα, και δεν υλοποιείται.
Ο τομέας της εκπαίδευσης είναι σημαντικό κομμάτι που αφορά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Η ευαισθησία που δείχνει κάθε κυβέρνηση αποτυπώνεται στην προτεραιότητα που αυτή δίνει για την επίλυση των ποικίλων προβλημάτων  που την απασχολούν, όπως είναι και το κτιριακό. 
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.