Monday, February 17, 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σερραίος Δήμαρχος με «ελευθέρας» στην Εγνατία Οδό


Δεν έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες λειτουργίας των νέων Σταθμών Διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και στο Στρυμονικό Σερρών και για την Εγνατία Οδός Α.Ε., φαίνεται πως η καταβολή των διοδίων είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς και όχι για μερίδα αιρετών της Βόρειας Ελλάδας, που διαθέτουν … «ελευθέρας».



Στο εσωτερικό των καμπινών διοδίων σε Ωραιόκαστρο και Στρυμονικό, υπάρχει αναρτημένη λίστα με ονοματεπώνυμα προσώπων που δεν καταβάλλουν τα σχετικά αντίτιμα.
Προνομιακή θέση φαίνεται πως έχουν αιρετοί της περιοχής, που περνούν ελεύθερα αναφέροντας απλά τ’ όνομά τους, την ίδια ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους και ο απλός κόσμος πληρώνουν κανονικά τέλη διέλευσης.
Στις φωτογραφίες που μας απέστειλε αναγνώστης του e-ota.gr διακρίνεται τ’ όνομα του Δημάρχου Σιντικής (Σερρών) Φώτη Δομουχτσίδη, που ταξιδεύει συχνά από τις Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αντίστροφα. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. ας σταματήσει τις «χάρες» σε δημάρχους δήμων της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, την ίδια ώρα που οι δημότες τους πληρώνουν κανονικά τα διόδια κάθε φορά που περνούν από Ωραιόκαστρο και Στρυμονικό.
Δείτε τη φωτογραφία που εξασφάλισε ο φακός του e-ota.gr:


Πηγή: e-ota.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.