Thursday, February 27, 2020

ΕΚΑ Σερρών:“Θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ε.Κ.Α.) ΣΕΡΡΩΝ

"Θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών"
Ενημερώνουμε πως στις 25/2/2020 στις Σέρρες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σερρών, απευθυνόμενος σε Συναδέλφους μας Αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας, καταφέρθηκε με ακραία προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψη εκφράσεις, υβρίζοντας χυδαία, αναίτια και απρόκλητα, τον Επικεφαλής της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής μας Παράταξης του Ε.Κ.Α. Σερρών (να σημειωθεί πως δεν ήταν παρών), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς αυτής.
Μετά την μήνυση που κατατέθηκε άμεσα σε βάρος του, συνελήφθη στις 26/2/2020 και κινούμενος αήθως, για αντιπερισπασμό και μόνο, μήνυσε τον έναν από τους παρόντες στο συμβάν Συνάδελφο, εφευρίσκοντας πως τάχα απειλήθηκε...



Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) Σερρών, ως συνδικαλιστικός συνδυασμός - παράταξη - οργανισμός, που λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του Ν.1264/1982, για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν σε όλες ανεξαιρέτως τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Σερρών, αγωνίζεται και συμβάλλει με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κίνηματος για το κοινό καλό και των Αστυνομικών και της τοπικής Κοινωνίας του Νομού Σερρών, αναμένει την επίσημη θέση του Κυβερνώντος Κόμματος της Ν.Δ. για το συμβάν, μιας και ο κομματικός της "παράγοντας" στις Σέρρες, δυστυχώς, όπως φαίνεται λειτουργεί με κανόνες που δεν συνάδουν σε πρέπουσες συμπεριφορές, συμπαραστέκεται στους Συναδέλφους μας.
Παράλληλα το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α .) Σερρών ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός και νομική οντότητα, δηλώνει πως το Συνδικαλιστικό κίνημα δεν φιμώνεται, δεν απειλείται και δεν φοβάται, ενώ είναι Δημοκρατικά εκλεγμένο και αποτελούμενο από εκλεγμένα Μέλη στο Δ.Σ. της πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και με Αντιπροσώπους στη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), αγωνίζεται για τη Νομιμότητα, τη Δικαιοσύνη και τα δίκαια αιτήματα του Έλληνα Αστυνομικού. Ύβρεις
και εκφοβισμούς δεν θα δεχθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.