Thursday, February 20, 2020

ΟΕΒΕΣ Σερρών: Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Σερρών. Το έθιμο έλαβε χώρα στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου και αμέσως μετά τα μέλη του συνδέσμου συμμετείχαν στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.


 Ο πρόεδρος κ. Ντίνος Βλαχόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν στους συναδέλφους τους καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα στον κλάδο. Ο κ. Βλαχόπουλος στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθηση πως η νέα χρονιά θα είναι η χρονιά του άριστα σε πολλά επίπεδα, εξηγώντας πως τα δύο 20άρια του έτους τον γεμίζουν δύναμη και ελπίδα.

  Στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου ο ταμίας του Δ.Σ κ. Χρύσανθος Φωτιάδης προχώρησε στον ταμειακό απολογισμού του 2019 ενώ παρουσίασε και τον προϋπολογισμό του 2020.Τα οικονομικά του σωματείου για πρώτη φορά μετά από χρόνια παρουσιάζουν θετικό πρόσημο γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τη Γενική Συνέλευση ήταν τα νέα δεδομένα στις ταμειακές μηχανές ,τα τερματικά μηχανήματα  POS, η αξιοποίηση και η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις Σέρρες, η αξιοποίηση των Σερραϊκών γεωθερμικών πόρων,  οι παράνομοι του κλάδου, ενώ έγινε πλήρη ενημέρωση για τις ασφάλειες αστικής ευθύνης. Να επισημανθεί πως αυτή τη στιγμή στις Σέρρες οι νόμιμοι αδειούχοι υδραυλικοί αγγίζουν τους 90 ενώ οι παράνομοι ξεπερνούν τους 400. 
Κατά τις εργασίες το σώμα εξέφρασε την αγανάκτηση του για την ανικανότητα και αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού να στήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να μπει «φρένο» στον παρανομία που επικρατεί στον κλάδο των Θερμοϋδραυλικών.  

Τη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου παρακολούθησαν και τοποθετήθηκαν σε αρκετά ζητήματα ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς και ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΣ κ. Μάκης Τενεκετζής. 
Στη αρχή της συνεδρίασης ξεχωριστή  ήταν η στιγμή του ενός λεπτού σιγής που σημειώθηκε στη μνήμη του συναδέλφου Χρήστου Νανιόπουλου. 




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.