Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιόνσε τραγούδησε ύμνους για τις γυναίκες όλου του κόσμου, σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Λονδίνο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υγεία, την εκπαίδευση και τη δικαιοσύνη υπέρ των γυναικών. Η συναυλία οργανώθηκε από τη φιλανθρωπική οργάνωση Chime for Change, την οποία είχε ιδρύσει ο οίκος μόδας Γκούτσι, για τη συγκέντρωση χρημάτων και την προώθηση της ισότητας των φύλων σε περισσότερες από 70 χώρες.
Στη σκηνή ανέβηκε και ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, ο ράπερ Τζέι-Ζ και μαζί τραγούδησαν το «Crazy In Love». Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ότι είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ προέτρεψε τους θαυμαστές της να συνδράμουν ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το ποσό. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν οι Florence+The Machine, ο Τζον Λέτζεντ καθώς και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία σε μια εμφάνιση έκπληξη, τραγούδησε ένα ντουέτο με τη Μέρι Τζέι Μπλάιτζ.
Η Μπιγιόνσε ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μία μαύρη, δερμάτινη, ολόσωμη φόρμα, με παγιέτες στους ώμους, ενώ τα πλήθη φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Με δάκρυα στα μάτια αλλά χαμογελαστή, η Μπιγιόνσε τραγούδησε το «At Last», το οποίο αρχικά είχε ερμηνεύσει η Έτα Τζέιμς, ενώ ικανοποίησε το κοινό της με το τραγούδι «Run The World (Girls)».
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία προβλήθηκε απευθείας σε 150 χώρες. Κάθε ένα από τα 52.000 εισιτήρια που πωλήθηκαν (οι τιμές των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 55 και 95 βρετανικών λιρών) παρείχε το δικαίωμα στους αγοραστές να επιλέξουν σε ποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα θα ήθελα να διαθέσουν τα χρήματα, κάτι που όπως δήλωσαν οι διοργανωτές δεν έχει ξαναγίνει.
«Σκοπός είναι να εμπλακεί περισσότερο το κοινό και να αισθανθεί που πηγαίνουν τα χρήματα που διέθεσαν για να αγοράσουν το εισιτήριο για τη συναυλία», ανέφερε η διοργανώτρια εταιρεία.
No comments:
Post a Comment
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.
Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.