Tuesday, March 31, 2015

ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ - ΔΙΑΣΩΣΗΣ΄΄ ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2015’’ Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος, μετά από πρόσκληση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, παρακολούθησε την Άσκηση Ετοιμότητας Πυρόσβεσης-Διάσωσης ‘’ ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2015’’ που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του παλαιού νοσοκομείου Ρόδου.
Αντικείμενο της Άσκησης ήταν ΄΄ η κατάσβεση Πυρκαγιάς και Ανεύρεση-Διάσωση εγκλωβισμένων ατόμων συνέπεια σεισμικής δραστηριότητας’’
Γενικός σκοπός της Άσκησης ετοιμότητας ΄΄ ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2015΄΄ είναι η πρακτική εκπαίδευση των πυροσβεστικών υπαλλήλων σε συμβάν που αφορά καταρρεύσεις συνέπεια σεισμικής δραστηριότητας ,καθώς και ο έλεγχος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. ...

Στην Άσκηση συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, το ΕΚΑΒ, η ΕΛ.ΑΣ, η Πολιτική Προστασία Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου,  η Πολιτική Προστασία Δήμου Ρόδου, η 95η ΑΔΤΕ και εθελοντικές οργανώσεις .

Ο κος Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην επιτυχημένη άσκηση και επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων προκειμένου να υπάρχει επιτυχία στους σχεδιασμούς και τις ενέργειες τους.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.