Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Επικοινωνία του Γ. Βαρεμένου με τον Π. Καμμένο για τα συνθήματα της Ο.Υ.Κ.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, με την ιδιότητα του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και ζήτησε ενημέρωση για το επεισόδιο που υπήρξε κατά τον χθεσινό εορτασμό της εθνικής επετείου στην Αθήνα με το απόσπασμα της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών και τα συνθήματα που εκφωνούσε. ...
Ο υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή ότι διέταξε έρευνα για το γεγονός, υποστήριξε ωστόσο ότι οι άνδρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν απλώς το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που εκείνη την ώρα παιάνιζε η μπάντα, ενώ τα άλλα συνθήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν την περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός.

Με την ευκαιρία, ο Γιώργος Βαρεμένος επισήμανε στον υπουργό τη θέση του, ότι στην αμυντική και εξωτερική πολιτική της χώρας η αποφασιστικότητα πρέπει να συνοδεύεται από τη νηφαλιότητα που υποδηλώνει αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.