Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

‘’Η πολιτική ωρίμανση που ζητά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με ταύτιση με το δικό της καταστροφικό πρόγραμμα’’

‘’Η κυβέρνηση δέχεται έναν επικοινωνιακό πόλεμο ούτως ώστε να υπαναχωρήσει και να δικαιωθεί η αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ’’ δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο STAR ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Γιάννης Αμανατίδης. ...

   Ο κ. Αμανατίδης τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για τη λήψη νέων υφεσιακών μέτρων. Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αυξήσει τους φόρους και μάλιστα εκείνους που αφορούν στα μόνιμα ‘’υποζύγια’’, δηλαδή τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Ακόμη, επανέλαβε την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και εναρμόνιση των αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές.

   Αναφορικά με την επικείμενη αξιολόγηση ο κ. Αμανατίδης υποστήριξε ότι αυτή θα γίνει με βάση τα όσα συμφώνησε η κυβέρνηση στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και πρόσθεσε ότι ο σαφής ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.