Saturday, March 28, 2015

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτριας καταστήματος ψιλικών στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για την υπόθεση, δύο ημεδαποί 16 και 21 ετών
Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης να φθάσουν στα ίχνη 2 ημεδαπών, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά είδη στην Κατερίνη. ...

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 16χρονος και ένας 21χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη έρευνα, χθες (27-03-2015) το βράδυ, στην Κατερίνη ο 16χρονος φορώντας κουκούλα τύπου full face μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να ακινητοποιήσει την ιδιοκτήτρια. Όταν η 62χρονη αντέδρασε, ο ανήλικος μαζί με τον 21χρονο συνεργό του που τον περίμενε έξω από το κατάστημα έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» τράπηκαν άπραγοι σε φυγή.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων τα δύο νεαρά άτομα εντοπίστηκαν μία ώρα αργότερα στην Κατερίνη, αναγνωρίστηκαν από την παθούσα ως οι δράστες της σε βάρος της ληστείας και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μαύρη κουκούλα τύπου full face , ενώ πλησίον του σημείου της σύλληψης τους βρέθηκε και ένα μαχαίρι (τύπου στιλέτο).
Ακολούθως από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση προέκυψε πως ο 16χρονος την 24-03-2015 το βράδυ, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, αποπειράθηκε να ληστέψει 56χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην ίδια πόλη.
Οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.