Thursday, March 26, 2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΄΄Ο ΜΩΡΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


 Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου ‘’Ο Μωριάς ‘’ και με αφορμή την έλευση
στη Ρόδο του Ιστορικού Λαβάρου της Μονής Αγ. Λαύρας ,παρευρέθηκε χθες Τετάρτη 25 Μαρτίου σε εκδήλωση του Συλλόγου, όπου ευχαρίστησε στον χαιρετισμό του τα μέλη του για την δραστηριότητα τους, αλλά και τους εκπροσώπους του Δήμου Καλαβρύτων που έφεραν το ιστορικό λάβαρο της Μονής Αγίας Λαύρας στη Ρόδο, ιερό σύμβολο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του ξεσηκωμού του Γένους κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
                 Την Τρίτη 24/3/2015 ο Χ .Κόκκινος παρευρέθηκε στην επίσημη υποδοχή του ιστορικού λαβάρου στης Μονής Αγ. Λαύρας στη Ρόδο και στο προσκύνημα  στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου κατά την διάρκεια του Εσπερινού. ..
           Στην συνέχεια παρακολούθησε στην αίθουσα Γιώργος Καραγιάννης του Εμπορικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου, την ομιλία του Ιστορικού και Συγγραφέα Σαράντου Καργάκου με θέμα: ‘’ Οι Πνευματικές Καταβολές Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821’’. Η ομιλία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου ‘’ Ο Μωριάς’’. 

           Τέλος, ο Χ. Κόκκινος παρακολούθησε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου εκδήλωση αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο,  με φωνητικά, χορευτικά και μουσικά σχήματα από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.