Monday, March 30, 2015

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΣΥΡΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ  
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν το απόγευμα της Κυριακής 29/3/2015 στον απεγκλωβισμό και στην επιτυχή διακομιδή σε μονάδα Υγείας στη Ρόδο, Σύριου μετανάστη που είχε υποστεί έμφραγμα και βρισκότανε σε ορεινό σημείο της Σύμης.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί όλους με τους οποίους είχε συνεργασία και ήλθε το θετικό αποτέλεσμα: τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που επαγρυπνούν στην Αθήνα και στη Ρόδο, τον Δήμαρχο Σύμης κο Παπακαλοδούκα, τον Λιμενάρχη Σύμης κο Μηλαθιανάκη Β. και τις αστυνομικές δυνάμεις Σύμης και Ρόδου.


Επίσης ευχαριστεί τον βουλευτή Δωδεκανήσου κο Γάκη για το άμεσο ενδιαφέρον και την παρέμβαση του καθώς και τους πιλότους του ελικοπτέρου που μετέφεραν τον ασθενή.

Στις δύσκολες και κρίσιμες εποχές που ζούμε απεδείχθη για μια ακόμη φορά ότι η ειλικρινής συνεργασία φέρνει αποτελέσματα.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.