Tuesday, March 31, 2015

Δημοπρασίες μίσθωσης θαλάσσιου χώρου για την εγκατάσταση θυννείων

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ ανακοινώθηκε η διενέργεια δημοπρασιών μίσθωσης θαλάσσιου χώρου για την εγκατάσταση θυννείων. ...

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας – Θράκης (οδός Αγίας Σοφίας 52, πέμπτος όροφος), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 15 και 16 Απριλίου 2015.
Οι δημοπρασίες εκμίσθωσης αφορούν θέσεις θαλασσίων χώρων στα Κύμινα, τη Χαλάστρα και την Επανομή, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και το έντυπο φορολογικής ενημερότητας πρέπει να προσκομίσουν ως εγγύηση γραμμάτιο παρακαταθήκης αντίστοιχης αξίας 500 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας - Θράκης (Αγ. Σοφίας 52, 4ος όροφος, τηλ. 2313 336 540) ή στο Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Αιγαίου 15, τηλ. 2310/478-356).


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.