Tuesday, March 31, 2015

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος του Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ήρθαμε στη Βουλή για να στηρίξουμε την Ελλάδα, σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση, κάτι το οποίο όπως γνωρίζετε, δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ήρθαμε για υποστήριξη των ελληνικών θέσεων, για προσπάθεια συναίνεσης. ...

Αντ’ αυτού εισπράξαμε ύβρεις.
Και δεν φτάνει αυτό, η Πρόεδρος της Βουλής, δυναμίτισε, κυριολεκτικά δυναμίτισε τη συζήτηση, παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου Πρωθυπουργού.
Ελπίζω να γίνει σαφές και πιστεύω να έγινε σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον, να ανεχθεί μια τέτοια παράσταση, συντονισμένη από εκείνους οι οποίοι, δεν θέλουν βοήθεια, αλλά θέλουν διχασμό.
Εμείς αυτό δεν το επιθυμούμε και θα κάνουμε το παν για να μην γίνει ποτέ. Διότι το μεγάλο πλεονέκτημα των Ελλήνων, είναι ότι στα δύσκολα μπορεί να είναι ενωμένοι και μπορεί ο καθένας να κάνει τις υποχωρήσεις που πρέπει.
Αλλά να έρχεσαι για να συζητήσεις και να εισπράττεις ύβρεις, σε ένα περιβάλλον μάλιστα, όπου τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, όσο και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, έπαιζαν ένα ρόλο που δε θέλαμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει.
Όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ομιλεί σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  καταφερόμενος εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και μόνον, αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον ήταν τέτοιο που πραγματικά δυναμίτισε όλη την αποψινή συζήτηση.  
Είναι κρίμα, αλλά πιστεύω ότι επειδή ακριβώς ζούμε σε ένα δημοκρατικό καθεστώς και πρέπει να περιφρουρήσουμε την Βουλή των Ελλήνων, από τέτοια φαινόμενα απαράδεκτα, νομίζω ότι περάσαμε το μήνυμα και είναι η τελευταία φορά.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.