Sunday, October 30, 2016

103χρονη γιαγιά από το γηροκομείο Πειραιά παίζει πιάνο και εμείς υποκλινόμαστε!

Τον γύρo του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες μια αξιολάτρευτη Ελληνίδα γιαγιά η οποία διανύει το 103ο έτος της ηλικίας της και δίνει μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας από το Γηροκομείο του Πειραιά όπου ζει.
Το βίντεο όπου η 103χρονη Ευρυδίκη παίζει πιάνο διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους διαμένοντες στο γηροκομείο έχει γίνει ανάρπαστο. Και δεν είναι τυχαίο.
Η Kaloskami Zanneta, καθηγήτρια μουσικής που βρέθηκε στο γηροκομείο, ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook, και από τότε οι προβολές δεν σταματούν να αυξάνονται.
Η ίδια έγραψε ανεβάζοντας το βίντεο:
«Η κυρια Ευρυδίκη ετών 103,δασκαλα πιάνου!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά,οπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό…σημασία εχει οτι, αυτη η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!!’
‘Παιδί μου ,σ αυτο τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και οτι κάνουμε,το κάνουμε για εμάς! Γι αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου,μην τα διαπραγματευεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!” Ευχαριστώ γιαγιά Ουρανία. Η αλήθεια ειναι οτι απο εχθές,κοιμάμαι με τα δικά σου λόγια!!!!
Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ tilestwra.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.