Friday, October 28, 2016

Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ξεκίνησε η στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, για την 76η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Η παρέλαση ξεκίνησε με την ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησαν οι ανάπηροι πολέμου και οι εκπρόσωποι των αντιστασιακών οργανώσεων.
Τα στρατιωτικά αγήματα παρελαύνουν ενώπιον της δημοτικής και περιφερειακής ηγεσίας της Θεσσαλονίκης, αλλά και πλήθους απλού κόσμου.
Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στον Άγιο Ευστράτιο, όπου έδωσε το «παρών» στη θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου και κατέθεσε στεφάνι στο σημείο των πεσόντων. 
Στην Αθήνα, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη παρελαύνουν μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της πρωτεύουσας.
Πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης. 
naftemporiki.gr
ΠΗΓΗ naftemporiki.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.