Sunday, October 30, 2016

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο, οι Στέφανος Καπίνο και Αντρέ Μάρτινς. 
Στέφανος Καπίνο:
-Για τη νίκη και την εμφάνιση: «Ομολογουμένως δεν ήταν από τα καλύτερά μας ματς. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Η νίκη αυτή είναι κινητρο για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Έρχεται τώρα ένα ακόμα σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα, την άλλη εβδομάδα. Αυτό που μένει εξάλλου είναι οι τρεις βαθμοί».
-Για τα πολλά συνεχόμενα σημαντικά ματς: «Όντως είναι βαρύ το πρόγραμμα. Είμαστε όμως μαθημένοι στα δύσκολα. Παίρνουμε σε κάθε ματς τους 3β. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούσαμε σήμερα να κοιτάμε μπροστά το ματς με την Αστάνα, ούτε με την Αστάνα θα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας αλλά τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά».

-Για τις διαφορές στην εικόνα μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων: «Έχετε δίκιο. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Είναι σίγουρα θετικό ότι καταφέρνουμε να κερδίζουμε τους 3β. Το κάναμε και σήμερα και δεν την πατήσαμε όπως στη Λάρισα. Ελπίζω να το φτιάξουμε και να συνεχίσουμε. Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου είναι κάτι άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Εννοείται δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας. Θέλουμε να παίζουμε το ίδιο εντός και εκτός».
-Για τον εαυτό του και το πως παίζει με τη μπάλα στα πόδια: «Δουλεύω πάνω σ' αυτό. Σε όλα χρειάζεται βελτίωση. Υπάρχει πλάνο παιχνιδιού. Υπάρχουν παίκτες που πρέπει να κάνουν κίνηση. Πρέπει να τους βρω. Σήμερα είχα 3 λάθος πάσες και άλλες πολλές σωστές. Αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Πρέπει να υπάρξει βελτίωση. Αν δεν θες να ρισκάρεις τη διώχνεις τη μπάλα. Θα κάνουμε και λάθη και σωστά. Όλα στο πρόγραμμα είναι».
-Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Είχαμε δύο ντέρμπι και έρχεται και το 3ο. Τα δύο πρώτα τα πήραμε. Θα είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟ. Μας κυνηγάει στη βαθμολογία. Θα είναι από πίσω μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Ξερουμε τη σημασία του αγώνα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μεγαλώσουμε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες μας».
-Για το πως κρίνει τον προσεχή αντίπαλο για το πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω. Είμαι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο ΠΑΟ. Κοιτάω την ομάδα μου».
-Για τον mvp ως τώρα του Ολυμπιακού: «Τον... εαυτό μου (γέλια). Πλάκα κάνω. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε πολύ. Θα είναι αδικία να πω έναν συγκεκριμένα. Και ο Κώστας και ο Αντρέ και ο Μπράουν και Ντιόγκο έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Και ο Ρέτσος που παίζει ακόμα και αριστερό μπακ. Βλέπετε όλοι τα προσόντα του».
-Για το πόσο περισσότερο μπορεί να τρέξει ο Μιλιβόγεβιτς: «Ω ξέχασα και τον Λούκα που επίσης έχει προσφέρει πολλά. Μπορεί να τρέξει κι άλλο. Να και τώρα τρέχει (γέλια)». 
Αντρέ Μάρτινς:
-Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Γνωρίζαμε σήμερα και ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει πολύ. Το κλειδί του αγώνα νομίζω πως ήταν η ενότητα που δείξαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα και μετά από το 0-0 στο ημίχρονο. Είχαμε την ευτυχία να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και τα δώσαμε όλα, παρόλο που γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς και πολύ σημαντικό».
-Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τον ΠΑΟ: «Το είχαμε αυτό στο μυαλό μας ότι θέλαμε σήμερα τη νίκη για να πάμε με το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Αυτή τη στιγμή ήμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιατί είναι σημαντικό που πάμε με αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Πριν όμως από το παιχνίδι της Κυριακής, επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στην Αστάνα και σε αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μόνο αυτό το ματς θα σκεφτόμαστε μέχρι την Πέμπτη και αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε».
-Εάν τον προβληματίζει το δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟ:«Γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά λίγος ο χρόνος για να αποκατασταθούμε μετά το ματς με την Αστάνα, όμως ξέρουμε ότι αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές. Ήμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό μετά το ματς με την Αστάνα και ήμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟ».
ΠΗΓΗ olympiacos.org

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.