Tuesday, October 25, 2016

ΚΥΑ που αφορούν τον «Καθορισμό αποζημιώσεων των ανταποκριτών του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ε.Λ.Γ.Α.) - Ν.Π.Ι.Δ.» και τον «Καθορισμό αποζημιώσεων των γεωτεχνικών και άλλων ειδικοτήτων υπαλλήλων»

Στις 19 Οκτωβρίου 2016 ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον «Καθορισμό αποζημιώσεων των ανταποκριτών του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ε.Λ.Γ.Α.) – Ν.Π.Ι.Δ.» σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2 άρθρου 21 του Ν. 4354/2015 (Α΄ 176), προκειμένου να καθορισθούν οι αποζημιώσεις των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. που απασχολούνται στη διεκπεραίωση των αναγγελιών ζημιάς στη φυτική παραγωγή, στο ζωικό, πάγιο και έγγειο κεφάλαιο και στον εξοπλισμό την παραλαβή και τον έλεγχο των τελών εκτίμησης και την αποστολή τους στον ΕΛ.Γ.Α..

Επίσης, την ίδια ημερομηνία ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με τον «Καθορισμό αποζημιώσεων των γεωτεχνικών και άλλων ειδικοτήτων υπαλλήλων» σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2 άρθρου 21 του Ν. 4354/2015 (Α΄ 176), προκειμένου να απασχολούνται στον ΕΛ.Γ.Α. σε όλα τα στάδια της ασφαλιστικής και εκτιμητικής διαδικασίας, των προγραμμάτων ενεργητικής προστασίας και κρατικών ενισχύσεων καθώς και σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.