Sunday, October 30, 2016

Τα 10 κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γκαρνταρόμπα

STYLE FILE
Οι λεπτομέρειες κάνουν το χειμώνα 2016-17
1. Χερούλι στην κορυφή
Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για tote ή κλασική σταθερή, αρκεί η τσάντα να έχει το χερούλι τοποθετημένο στην κορυφής της και μάλιστα κεντραρισμένο.

2. Η Pencil φούστα
Καπαρντινέ, από μαλλί, δαντέλα, δέρμα ή βινύλ είναι η επιτομή της θηλυκότητας και σούπερ σέξι με τις σωστές γόβες.

3. Οι γόβες d' Orsay
Καταφέρνουν να είναι όσο αποκαλυπτικές είναι ένα ζευγάρι πέδιλα και την ίδια στιγμή να διατηρούν το προφίλ της κλασικής γόβας.

4. Το ναυτικό πουλόβερ
Λαιμόκοψη ή ζιβάγκο είναι οπωσδήποτε εκρού και τόσο χοντρό που φέτος θα μπορούσε να αντικαταστήσει και το πανωφόρι. Βάλτε το τζιν σας στην άκρη και συνδυάστε το με παντελόνι με πιέτες ή φούστα τύπου σκοτσέζικη.  

5. Το στενό φόρεμα
Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα εφαρμοστό, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχει ίσια και στενή γραμμή και μακρύ μανίκι, ενώ το ζωνάκι φέτος κρίνεται υποχρεωτικό.

6. Η Ζώνη
Φέτος είναι παντού. Επί το πλείστον λεπτή με μεταλλική ή κλασική αγκράφα, σκέτη ή όχι φοριέται πάνω από φούστες, φορέματα ακόμα και παλτό.

7. Στρογγυλοί ώμοι
Όχι παντού, αλλά στα σακάκια και τα τζάκετ. Το so now σακάκι είναι σχετικά cropped και έχει οπωσδήποτε στρογγυλεμένους ώμους.

8. Παντελόνι -πιο- φαρδύ
Κόντρα στα κολλητά της Punk τάσης, τα παντελόνια της μεγάλης του chic σχολής φαρδαίνουν. Είτε από ψηλά με κάποιες πιέτες αλά ΄80s, είτε μόνο στο μπατζάκι που ανοίγει χαμηλά αλά '90s, το παντελόνι παίρνει τις σωστές διαστάσεις για να φοριέται με ankle boot.

9. Ankle boot
Με τακούνι στιλέτο ή ακόμα καλύτερα τετράγωνο σηματοδοτεί το τέλος της ankle boot πλατφόρμας και φοριέται με πάθος πρωί και βράδυ με φούστες και παντελόνια.

10. Παλτό -φόρεμα
Παλτό ή φόρεμα. Κάτι μεταξύ. Το κομμάτι που φόρεσαν με τεράστια επιτυχία οι Μισέλ Ομπάμα και Κέιτ Μίντλτον τώρα κατακτά τον πλανήτη. Όσο περισσότερο λοιπόν θυμίζει φόρεμα το παλτό ή παλτό το φόρεμα τόσο το καλύτερο. Ειδικά μάλιστα αν είναι κόκκινο και φορεθεί με ζώνη.

marieclaire.gr
ΠΗΓΗ woman.in.gr


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.