Wednesday, October 26, 2016

Α. Τζιτζικώστας - 'Εμπνεόμαστε από τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία - Χρέος μας η χάραξη κοινής στρατηγικής για τον τόπο μας για τα επόμενα χρόνια'

Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Σήμερα είναι μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή, η Θεσσαλονίκη εορτάζει τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο, και ταυτόχρονα είναι ημέρα μνήμης, είναι η επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, πριν από 104 χρόνια. Μια τέτοια μέρα οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε, να τιμούμε, αλλά και να εμπνεόμαστε από τους ανθρώπους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου σήμερα η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη να είναι ελεύθερες. Το χρέος το δικό μας τώρα είναι στα επόμενα χρόνια της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, όλοι μαζί ενωμένοι να χαράξουμε μια κοινή στρατηγική για την περιοχή μας. Αυτός είναι ο στόχος μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και γι’ αυτό είμαστε εδώ με συγκεκριμένο σχέδιο για την περιοχή μας για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας! Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς».




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.