Tuesday, November 28, 2017

Πανσερραϊκός BC: «Και οι 12 ήταν υπέροχοι!»

ΕΚΑΣΑΜΑΘ
     Πρωτάθλημα Έφηβων 2017-2018

«Και οι 12 ήταν υπέροχοι!»
Οι έφηβοι του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ νίκησαν με σκορ 35-91 τον ΑΟΣ, ολοκλήρωσαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους στον Α’ γύρο του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και παραμένουν μόνοι πρώτοι στη σχετική βαθμολογία!   
Αυτό που ξεχωρίζει όμως στη συγκεκριμένη ομάδα είναι το κλίμα της παρέας και η εμπιστοσύνη που δείχνει το προπονητικό επιτελείο σε όλους τους παίκτες της. Έτσι, μετά την επιστροφή του Παναγιώτη Αραπάκη την προηγούμενη αγωνιστική, άλλος ένας έφηβος επέστρεψε δυναμικά στην ομάδα μετά από απουσία ενός χρόνου. Ο Δημήτρης Κιουρκτσής, παρά τις σχολικές του υποχρεώσεις ως τελειόφοιτος μαθητής λυκείου, «έβαλε την υπογραφή του» πετυχαίνοντας μάλιστα 8 πόντους! Αν προσθέσει κανείς και τον Πολυχρόνη Καλοβελόνη, παίκτη του παιδικού τμήματος που κλήθηκε να συμπληρώσει τη δωδεκάδα, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία σημειώνοντας 3 πόντους και μαζεύοντας 6 rebound, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αγωνιστικές ευκαιρίες δίνονται σε όλους τους παίκτες.

Στο καθαρά τώρα αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα επιβάλλοντας το ρυθμό τους και προηγηθήκαν με 18 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου (10-28). Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με επιμέρους σκορ 17-43. Ο νικητής του αγώνα είχε ήδη «κριθεί»… Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι οι παίκτες με το  «λιοντάρι» σκόραραν όλοι!
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-28, 07-15, 07-27, 11-21.
Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Κοκολιός): Καϊμακάμης 6, Αποστολίδης 6, Κιουρκτσής 8,  Αραπάκης 6, Τσιαντής 9(1), Κοπίλης 7(1), Καμήλαλης 13, Μπουναρτζής 4, Καλοβελόνης 3, Χρυσοστομίδης 12, Πλατνάρης 8(1), Γρίψιος 12.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.