Thursday, November 30, 2017

Γιάννης Μαγκριώτης: ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ακόμη μια φορά, ορισμένοι πολιτικοί -είτε από άγνοια είτε από μικροκομματικές σκοπιμότητες- δημιουργούν προβλήματα στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα το πρωί, σε αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι, μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένας της ΝΔ, από την περιφέρειά μας, μιλούσαν για το αεροδρόμιο Μακεδονία και τα προβλήματα στις πτήσεις λόγω των έργων στη διασταύρωση των δύο διαδρόμων προσγείωσης και απογείωσης.
Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση γιατί κάνει το έργο και περιορίζει τη δυναμικότητα του αεροδρομίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τη FRAPPORT γιατί άργησε να κάνει το έργο.
Αγνοούν ή ξεχνούν, σκοπίμως, ότι το έργο δημοπρατήθηκε από το υπουργείο Υποδομών το 2011, είναι απολύτως αναγκαίο για την ασφάλεια και την επιχειρησιακή αναβάθμιση του αεροδρομίου και έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2014.
Τους βολεύει και τους δύο γιατί θέλουν να αποκρύπτουν από τους πολίτες ότι και αυτό το έργο δημοπρατήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και να καλύπτουν τις δικές τους ευθύνες διότι μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Με την άγνοια και τις μικροκομματικές σκοπιμότητές τους δυσφημούν το αεροδρόμιο Μακεδονία και τη μεσομακροπρόθεσμη ανάπτυξή του που θα βοηθήσει και την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Άλλη φορά θα μιλήσω για τη "Σκληρή επαναδιαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ" και πώς η FRAPPORT μπορεί να πάρει περισσότερες αποζημιώσεις από αυτά που θα επενδύσει.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.