Sunday, November 26, 2017

O Ιωάννης Χατζόπουλος Πρόεδρος στην «ΣΤΕΝΩΠΟΣ. ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΜΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ»

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα στο ιστορικό Προμαχώνα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού σωματείου με την επωνυμία «ΣΤΕΝΩΠΟΣ. ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΜΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ» που βασίζεται στην εθελοντική εργασία και προσφορά των μελών του, καθώς και στη συνεργασία άλλων πολιτών με διακριτικό τίτλος «ΣΤΕΝΩΠΟΣ» και απόδοσή του με λατινικούς χαρακτήρες «STENOPOS» με έδρα το Προμαχώνα, του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες.
Πρόεδρος: Ιωάννης Χατζόπουλος
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Αναστασιάδης
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Ορφανόπουλος
Ταμίας: Ιωάννης Βεντούζης
Έφορος: Νεκτάριος Ταφλανίδης
Σκοπός του Σωματείου είναι η προστασία, διάσωση, ανάδειξη και αξιοποίηση  παροπλισμένων οχυρώσεων στο βόρειο τμήμα των Σερρών, που χρονολογούνται από τον Α' και Β' Π.Π., καθώς και τη νεότερη εποχή, ως μέρος της ιστορικής, πολιτιστικής, αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα οκτώ (8) ανενεργά οχυρά (Ποποτλίβιτσα, Ιστίμπεη, Κελκαγιά, Αρπαλούκι, Παλιουριωνες, Ρούπελ, Καρατάς, Κάλη) και παρακείμενα έργα (σκυρόδετα πολυβολεία Δυτικού Μπέλλες, Κρουσίων κ.α.) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Σιντικής.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου  είναι ένας τεχνοκράτης με πλούσια διοικητική εμπειρία και δράση.
Ο Γιάννης Χατζόπουλος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και έχει διατελέσει Διευθυντικό Στέλεχος στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 ενώ σήμερα κατέχει την θέση του  Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου μας.
Ως μηχανικός είναι εκλεγμένος μέλος στην Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , του μεγαλύτερου επιστημονικού φορέα της χώρας, στο τμήμα της Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος της ΝΕ Σερρών ενώ επιλέχθηκε και συμμετέχει ως μέλος στην Ομάδα Διαρκούς Εργασίας , Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίου Τομέα .
Επίσης είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣτΚΜ και της Αντιπροσωπίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ)  ενώ και οι συνάδελφοι του στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης  του νομού Σερρών τον έχουνε τιμήσει με την ψήφο τους τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο όσο και στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και β΄ Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τέλος έχει διατελέσει πρόεδρος του ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Νέου Πετριτσίου με τον οποίο είχε και πολλαπλές αθλητικές επιτυχίες και ως αθλητής.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.