Tuesday, November 28, 2017

Επίσκεψη Σταύρου Αραχωβίτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λακωνίας στις Σέρρες

Η  Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ , έχει αναλάβει την τελευταία περίοδο  συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αδιαμεσολάβητης επαφής με την τοπική κοινωνία  επιδιώκοντας  τη συνεχή και μόνιμη επαφή και  το δημοκρατικό διάλογο . Ιδιαίτερη σημασία για μας έχουν τα ζητήματα που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της υπαίθρου.
Θεωρούμε αναγκαία την ανοικτή διαβούλευση για την ανάδειξη και καταγραφή των ειδικών ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του τόπου μας αλλά και για την διαμόρφωση προτάσεων και λύσεων με στόχο την υπέρβαση των προβλημάτων
Στην προοπτική αυτή την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2017 , θα επισκεφτεί  τις Σέρρες ο σ. Σταύρος Αραχωβίτης,βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, συντονιστής της «Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου» στη Βουλή για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Το  Πρόγραμμα επίσκεψης του σ. Αραχωβίτη  έχει ως εξής:
Παρασκευή  1η Δεκέμβρη 2017
ΩΡΑ  18:30     ΑΙΘΟΥΣΑ "ΚΕΡΚΙΝΗ" ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΕΛΠΙΔΑ RESORT
Συνάντηση και συζήτηση με  τους νέους αγρότες  του Νομού Σερρών

ΩΡΑ  21:00   ΑΙΘΟΥΣΑ "ΚΕΡΚΙΝΗ" ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΕΛΠΙΔΑ RESORT  
Συνάντηση και συζήτηση με  κτηνοτρόφους   του Νομού Σερρών

Σέρρες 27 Νοέμβρη 2017
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.