Sunday, November 26, 2017

Γιάννης Μαγκριώτης: ΑΝΙΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους, σε τέμενος της περιοχής του Σινά στην Αίγυπτο, είχε εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες αθώους μουσουλμάνους και μάλιστα του ιδίου δόγματος με τους τρομοκράτες, του σουνιτικού.
Η αλήθεια αυτή καταδεικνύει ότι η προπαγάνδα των τζιχαντιστών για τιμωρία των απίστων δεν έχει καμία βάση. Η τυφλή τρομοκρατική βία έχει στόχο τον φόβο κάθε πολίτη, σε Δύση και Ανατολή, που θέλει να ζήσει σε καθεστώς στοιχειώδους ασφάλειας και δημοκρατίας, την υπονόμευση και αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στη Δύση, την καταστολή κάθε φωνής για ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα στις μουσουλμανικές χώρες.

Η ευθύνη των δυτικών δημοκρατιών είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να θυσιάσουν το κράτος δικαίου όμως - πρέπει να διαφυλάξουν την ασφάλεια των πολιτών τους. Αυτό βεβαίως απαιτεί ασφαλή και στεγανά σύνορα, που θα επιχειρηθεί ακόμη περισσότερο να παραβιαστούν από τους τρομοκράτες μετά την ήττα του ISIS σε Συρία και Ιράκ.
Η ΕΕ έχει πρόσθετες ευθύνες - και η χώρα μας εξίσου μεγάλες. Δεν μπορεί να επικαλείται μόνο την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και η ίδια να δείχνει πρωτόγνωρη ανεπάρκεια. Και δεν αναφέρομαι στις κραυγές του Καμμένου ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη εάν δεν πάρουν τους πρόσφυγες.
Η Γερμανία, με υψηλό πολιτικό τίμημα για τη Μέρκελ, απορρόφησε το 2015 ένα εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες, ανακουφίζοντας έτσι την Ευρώπη και κυρίως τη χώρα μας. Μάλιστα κάθε χρόνο αποφάσισε να δέχεται 200.000 πρόσφυγες! Εμείς τι κάνουμε παρότι μας χρηματοδοτούν και η ΕΕ αλλά και ο ΟΗΕ;

Τα πρόσφατα γεγονότα στα γερμανικά αεροδρόμια, με τους πρόσθετους ελέγχους των προερχόμενων κυρίως από την Ελλάδα, είναι μια ηχηρή προειδοποίηση του τι μπορεί να ακολουθήσει, όταν στην αρχή του 2018 θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ΕΕ των πολλών ταχυτήτων και πρώτο θέμα θα είναι η συνθήκη του Σένγκεν.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.