Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Αθήνα

Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διήμερη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με πρωινό και επισκέψεις σε σημαντικά σημεία αναφοράς και αξιοθέατα της πρωτεύουσας.
Μεταξύ άλλων, οι εκδρομείς θα επισκεφθούν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, το κεντρικό Λύκειο Ελληνίδων Αθηνών και θα περιηγηθούν σε Πλάκα-Μοναστηράκι.
Επίσης, στο Μέγαρο Μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, την εντυπωσιακή παράσταση «Αέρας, γη, νερό, φωτιά! Στοιχεία αχάλαστα», του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, καθώς επίσης και την πρωτοποριακή πολυμεσική έκθεση εικόνας και ήχου με τίτλο «Van Gogh Alive - the experience», που παρουσιάζει ψηφιακά 3.000 έργα του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου, Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Στην επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στάση στην πόλη της Χαλκίδας για φαγητό και ελεύθερο χρόνο.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο τηλέφωνο του ΛΕΚ 23410 27684, κατά τις ώρες 6-8μ.μ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.