Sunday, November 26, 2017

Πρώτος και αήττητος ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι έκανε έναν ακόμη …«υγιεινό περίπατο» στον νομό Δράμας, νικώντας αυτή τη φορά το Δοξάτο στην έδρα του με σκορ 30-75, αυξάνοντας το σερί των νικών του σε 8/8 στο φετινό πρωτάθλημα!
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν διαφορά 20 πόντων την πρώτη περίοδο (6-26), την οποία διεύρυναν ακόμη περισσότερο με το τέλος του ημιχρόνου (14-41). Έφηβοι και … παίδες (αυτή τη φορά ο Καλοβελόνης) πήραν χρόνο συμμετοχής και σκόραραν όλοι.
Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκολιός, σχολίασε μετά το πέρας της αναμέτρησης: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα, επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμό μας και προηγηθήκαμε με 20 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου (06-26). Η συνέχεια ήταν ανάλογη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 14-41. Ο νικητής του αγώνα είχε ήδη «κριθεί» και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας του Γιώργου Καρασαββίδη, ο οποίος βρήκε ρυθμό τελειώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους, αλλά και του παίδα Πολυχρόνη Καλοβελόνη πετυχαίνοντας 2 πόντους και παίρνοντας και 5 rebounds.  Αξίζει να σημειωθεί ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες της ομάδας μας (ενδεκαμελής αποστολή).»
Δεκάλεπτα: 6-26, 14-41 (ημ.), 20-57, 30-75
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Ιακωβίδης 2, Αποστολίδης 7, Γεωργιανός 6, Φραγκούλης 8 (2), Καρασαββίδης 12, Κοπίλης 6 (2), Χατζηστεφάνου 13 (1), Σταματόπουλος 6, Παρχαρίδης 6 (2), Καλοβελόνης 2, Γρίψιος 7.

Μ.V.Ps: Χατζηστεφάνου, Φραγκούλης

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.