Saturday, November 25, 2017

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας της ERT Open

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις Πλημμύρες, τις ομιλίες για το χρέος στην Βραζιλία και την Δίκη κατά της αστ.καταστολής (ΗΧ ΕΡΤopen)


H πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλάει στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Βραζιλία και τις ομιλίες που πραγματοποίησε εκεί, σε Διεθνές Σεμινάριο κατά του Χρέους, στην Γερουσία της Βραζιλίας, στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Λογιστικού Ελέγχου και στο Κοινοβούλιο του Ρίο, για το "ελληνικό" και το παγκόσμιο δημόσιο Χρέος.

Η κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή ραδιοεφημερίδα της ERTopen, που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας σχολίασε επίσης μεταξύ άλλων,
τις φονικές πλημμύρες και την τραγωδία που έπληξε πριν λίγες ημέρες την Δυτική Αττική, 
καθώς επίσης και την δίκη των 18 ανδρών των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ που χτύπησαν διαδηλωτές και πολίτες, το διήμερο 28-29 Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας των συνδικάτων και των συγκεντρώσεων, κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. 

Μεταξύ των ατόμων που χτύπησαν, στην συγκέντρωση ήταν ο γραμματέας του ΜΕΤΑ Γιώργος Χαρίσης και ο επικεφαλής των δυνάμεων του ΜΕΤΑ στο δημόσιο τομέα Γρηγόρης Καλομοίρης, καθώς και το μέλος του ΜΕΤΑ Λευτέρης Πανάρετος.
Δίκη στην οποία συνήγοροι υπεράσπισης, είναι η κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου και το επιτελείο της.

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ακόμη οτι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 συνέντευξη τύπου για την αστυνομική καταστολή στην αίθουσα της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 12 το μεσημέρι, 
ενώ η δίκη που διεκόπη θα επαναληφθεί την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη 2017, στο κτιριο 3 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στις 10 το πρωί.

Ακούστε το ενδιαφέρον ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ΕΡΤopen και την εκπομπή ραδιοεφημερίδα που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, εδώ:

Η Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Νίκο Κλέτσα και την μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα της Ertopen 21.11.17 https://youtu.be/t4lERaZauko


Ο γραμματέας του ΜΕΤΑ, Γιώργος Χαρίσης, μετά τον τραυματισμό του

Ο αστυνομικός που χτύπησε στη διάρκεια των κινητοποιήσεων κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος (28-29 Ιουνίου 2011) το γραμματέα του ΜΕΤΑ και τότε αντιπρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιώργο Χαρίση. Το όνομά του δε βρίσκεται ανάμεσα στους 18 κατηγορούμενους ΜΑΤατζήδες, καθώς… αναζητείται από τότε


Από τις ωμότητες των αστυνομικών, δεν ξέφυγε και ο επικεφαλής των δυνάμεων του ΜΕΤΑ στο Δημόσιο, Γρηγόρης Καλομοίρης



Οι φώτο από ergasianet.gr

Πηγή: ertopen.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.