Friday, May 10, 2019

Επίσκεψη του Χρ. Γιαννούλη στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης


Επίσκεψη στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κοιτάμε Μπροστά”, Χρήστος Γιαννούλης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης. 
Ο Χρήστος Γιαννούλης περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και αναπληρωτή διοικητή Κυριάκο Τσιμπουλή και εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου αλλά και για τις επιστημονικές του καινοτομίες και επιτυχίες, όπως είναι η πειραματική γονιδιακή θεραπεία της θαλασσαιμίας, που οδήγησε ήδη στην ίαση ενός ασθενούς.


"Τα νοσοκομεία μας βρίσκονται στην αιχμή της επιστημονικής πρωτοπορίας, δίνουν ελπίδα σε ανθρώπους με σοβαρά νοσήματα, και κάτι καθόλου αυτονόητο: προσφέρουν δωρεάν περίθαλψη σε όλους τους πολίτες. Η στήριξή τους με κάθε μορφής χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα και με ιδίους πόρους της περιφέρειας είναι η δική μας απαράβατη υπόσχεση στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας”
Δεύτερος σταθμός της σημερινής περιοδείας του συνδυασμού “Κοιτάμε Μπροστά”, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση του Χρήστου Γιαννούλη με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φώτη Δομζαρίδη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προστασία και ασφάλεια των πολιτών, την αντιμετώπιση των κρουσμάτων φασιστικής βίας από ακροδεξιές μειονότητες, την προστασία των ανηλίκων και την πρόληψη της παραβατικότητας στις μικρές ηλικίες. 







No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.