Sunday, May 19, 2019

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Πετρίτσι του Συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» για την Σιντική (βίντεο +φώτο)

Πρωτοφανής η κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Πετρίτσι του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» για την Σιντική που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Μαΐου. Ο ενθουσιασμός μεγάλος και η αισιοδοξία διάχυτη για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Πολίτες της Δ.Ε. Πετριτσίου, όλων των ηλικιών, και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, άρχισαν να συρρέουν από νωρίς το απόγευμα δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην Κεντρική Πλατεία Πετριτσίου. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε ομιλία της υποψηφίας Δημάρχου Σιντικής κας Όλγας Φυταγκουρίδου, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Δ.Ε. Πετριτσίου.

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Πετρίτσι του Συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» για την Σιντική https://www.facebook.com/grafida.sintikis/videos/1091494121039854/


Εγκαίνια Εκλογικού κέντρου Πετριτσίου «Νέοι Ορίζοντες» για την Σιντική Όλγα Φυταγκουρίδου 2019


Φωτογραφίες:















































































































































































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.