Thursday, May 9, 2019

Σπύρος Τσαρτσίδης: Ο "ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ" - ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΕΔΩΣΕ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ"!!!


Όπως στην ξαφνική μπόρα και θαλασσοταραχή (εδώ οι εκβιασμοί και απειλές) ο υπεύθυνος Λιμενάρχης αλλάζει απότομα όλες τις διαταγές και δίνει απαγορευτικό, έτσι και σε μας παρά τις από τα Χριστούγεννα τόσες υποσχέσεις από τον Δήμαρχο, αλλά και γραπτές και προφορικές συμφωνίες μαζί του αλλά και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , (μέχρι που φτάσαμε σύμφωνα με εντολή Δημάρχου να πάμε με την ηγεσία του Στρατού στο Ρούπελ για να διευθετήσουμε τον χώρο παρουσίασης των όπλων του 1940-41 από τα μέλη της Αναβιωττικής μας Ομάδας -σημειώνω έκθεση όπλων και όχι αναβιωση) ....ξαφνικά σήμερα πήραμε έγγραφο από τον Δήμαρχο που αναιρεί όλα αυτά και απαγορεύει αυτή την δράση παρουσίασης των αυθεντικών όπλων της μάχης από τα μέλη μας!


Δηλαδή αρνείται την εθελοντική προσφορά μιας καθαρά τοπικής Ομάδας με 85 μέλη (την μεγαλύτερη στην Ελλάδα) , που μεσα σ αυτην υπάγονται 14 ανήλικα και Αμεα παιδιά.
(σαν να διακρίνω κάποιον ρατσισμό εδώ ...και αν το συνδυάσω με τον περσινό χαρακτηρισμό "καλοκαιρινοί καλλικάτζαροι"....δεν θα ήθελα να το συνεχίσω....)
Μια ομάδα 20 μελών μας από τους παραπάνω με τόσο ενθουσιασμό ετοιμάζονταν...
Τώρα ο Δήμαρχος μας κέρασε ΠΙΚΡΑ και ΧΟΛΗ...
Λυπάμαι Δήμαρχε αλλά επιβεβαιώνεις τον χαρακτηρισμό του χαρταετοπέτη αλλά μόνο που ο χαρταετός δεν είναι δικός σου αλλά και ούτε καν πιάνεις τον σπάγγο εσύ...!!!
Τέλος χωρίς να θέλω να πάρω πολιτική θέση (μιας και μας συνδέει παιδική φιλία (κάτι που εγώ το σέβομαι ενώ εσύ όχι) θα πώ κατι που το λένε όλοι: Ο Δήμαρχος που υποκύπτει σε εκβιασμούς και απειλές δεν κάνει για Δήμαρχος...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
Τέλος παρά τον πόλεμο που μας κάνετε (και δυστυχώς έγινες Φώτη μου πρωταγωνιστής) εμείς ευχόμαστε σε όλα τα παιδια τοπικά και ξένα να πάνε καλά στην ΑΝΑΒΙΩΣΗ και η όλη διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία!!!
Άλλωστε θα είμαστε εκεί για να σας χειροκροτήσουμε !!!
Ευχόμαστε μια μέρα να μπορέσουμε να δράσουμε όλοι μαζί μιας και τίποτα δεν μας χωρίζει...Ο άρρωστος κι εμπαθής εγωισμός ορισμένων {γνωστών άγνωστων" είναι υπεύθυνος γι αυτό το δηλητήριο ...
Θα ξαναπώ αυτό που μ έμαθαν οι παλιοί:
"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ" !!!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.