Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ


Συνάντηση με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων και μεμονωμένους εθελοντές είχε την Πέμπτη 16/5 ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κύριος Ψωμιάδης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους παριστάμενους για τη συνολική, εθελοντική προσφορά τους και να παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή  για την προστασία των ζώων στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε για την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου, την ίδρυση δημοτικού κυνοκομείου και κτηνιατρείου στην περιοχή των Λαχανόκηπων, για τη σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων μέσω της καταγραφής, της σήμανσης, της στείρωσης, της αποπαρασίτωσης και του εμβολιασμού τους, για τη διαμόρφωση άριστων συνθηκών υγιεινής, σίτισης και στέγασης στο νέο κυνοκομείο, για την περισυλλογή των αδέσποτων από συνεργεία αποτελούμενα από κατάλληλα εκπαιδευμένους υπαλλήλους, σε συνεργασία, εφ’ όσον υπάρχει η διάθεση, με φιλοζωικούς συλλόγους και εθελοντές, για την έναρξη ενημερωτικής καμπάνιας με στόχο την προώθηση υιοθεσίας αδέσποτων από ευαισθητοποιημένους πολίτες.
Σε σχετική δήλωση του ο κύριος Ψωμιάδης σημείωσε τα εξής: «Είναι δεδομένη η πρόθεση μας συνεργαστούμε με τις φιλοζωικές οργανώσεις την επόμενη ημέρα ώστε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό το μείζον ζήτημα της προστασίας των ζώων. Θα συνδράμουμε ώστε να αντιμετωπιστεί από κοινού το βάρβαρο φαινόμενο της κακοποίησης και εγκατάλειψης ενός  ζώου. Θέλουμε να αντλήσουμε από την πολύτιμη εμπειρία των εθελοντών, ώστε να φτάσουμε στο μέλλον στον ιδεατό στόχο, κανένα σκυλί αδέσποτο».  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.